vrijdag 15 februari 2013

Het komt nu echt wel dichterbij...

Update over de reisvoorbereidingen:
- Ik ben waarschijnlijk ontzettend overgevaccineerd :-)...
- Het visum is binnen! (te druk op het werk om telkens zelf naar Brussel te gaan, dus dat heb ik laten regelen via de Visumcentrale, via de post, zeker omdat ze bij de Indische ambassade gekend zijn om nogal moeilijk doen over de visums)
- Heb bij Kariboe een keihandige trekrugzak gekocht van Bach... met een dagrugzak eraan vast.. Niet de meest hippe, wel de meest handige ;-).
- De eerste dagen heb ik al een hotel geboekt in Delhi: Namaskar Hotel. Bedankt voor de tip, Carine S. (en voor de Lonely Planet van Rajasthan!!)!! Daar zouden ze je heel goed verder helpen en ze zijn betrouwbaar. Ligt in het backpackers district, schijnt er erg gezellig te zijn.
- Nog maar twee weken en moet nog zoveel voorbereiden... Dat is als je een druk leven hebt... :-) MAAR heb in elke stad waar ik ga toch een tweetal CouchSurfing contacten, al is het maar om samen een koffie of thee te gaan drinken... Lekker gezellig!!
- Morgen op zoek naar een trouwring en foto van man en kind... Om vervelende kerels op afstand te houden ;-).
- Volgende week een pre India etentje thuis... Om na de reis uitgebreid verslag te doen bij een post India etentje, uiteraard!

Met andere woorden, nog werk aan de winkel maar komt helemaal goed! I'll keep you guys posted!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten